Rugova: Me këtë demarkacion kufiri s’do të jetë i qetë
Rugova: Me këtë demarkacion kufiri s’do të jetë i qetë
Ish-rektori i Universitetit të Prishtinës, Mujë Rugova, u ka bërë thirrje deputetëve të Kuvendit të ...
Kadaj-Bujupi: Demarkacioni s’kalon për asnjë çmim
Kadaj-Bujupi: Demarkacioni s’kalon për asnjë çmim
Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje! (LV), Donika Kadaj-Bujupi, të mërkurën ka bërë me dije se kjo lëvizje do ta kundërshtojë fuqishëm rikthimin e ...
Jagxhillari: Kemi propozim për kufizim të mëditjeve për deputetët
Jagxhillari: Kemi propozim për kufizim të mëditjeve për deputetët
Ministri i Administratës Publike, Mahir Jagxhillar, nuk e ka pohuar dhe as mohuar nëse me Projektligjin për pagat do të ketë rritje të mëditjeve për ...
Humolli: Komisioni nuk e ka bërë matjen e territorit
Humolli: Komisioni nuk e ka bërë matjen e territorit
Profesori i gjeografisë, Fitim Humolli, është larguar të hënën nga përbërja e komisionit të ekspertëve për matjen e territorit të Republikës së ...
Thaçi: Kosova për nëntë vjet ka shënuar progres të jashtëzakonshëm
Thaçi: Kosova për nëntë vjet ka shënuar progres të jashtëzakonshëm
16.02.2017 | 19:21
Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, në një intervistë dhënë gazetës “Epoka e re”, me rastin e 9-vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, ka ...
Shala: Aktualisht pajtimi mes shqiptarëve dhe serbëve, i pamundur
Shala: Aktualisht pajtimi mes shqiptarëve dhe serbëve, i pamundur
14.02.2017 | 14:27
Drejtori i Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNj), Behxhet Shala, ka mirëpritur iniciativën e presidentit të Kosovës, ...
Reçica: Demarkacioni duhet të sillet në Kuvend
Reçica: Demarkacioni duhet të sillet në Kuvend
13.02.2017 | 19:44
Kryetari i Komisionit për Punë të Jashtme në Kuvendin e Kosovës, Elmi Reçica, ka thënë se demarkacioni me Malin e Zi fillimisht duhet të votohet në ...
Kelmendi: Procesi ndaj Haradinajt është politik
Kelmendi: Procesi ndaj Haradinajt është politik
12.02.2017 | 13:21
Profesori i së Drejtës, Muhamet Kelmendi, e ka kritikuar veprimin e Gjykatës së Apelit në Colmar të Francës, e cila e ka shtyrë vendimin për lirimin ...
Kurti: Sot kundërshtojmë duke konstatuar paralajmërimet tona
Kurti: Sot kundërshtojmë duke konstatuar paralajmërimet tona
10.02.2017 | 17:18
Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje! (LV), Albin Kurti, ka thënë të enjten se dhjetë vjet më parë janë vendosur themelet e reja të përpjekjes për liri e ...
Haliti: Partitë politike ta gjejnë një formulë për demarkacionin
Haliti: Partitë politike ta gjejnë një formulë për demarkacionin
08.02.2017 | 12:10
Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Xhavit Haliti, ka bërë thirrje që partitë politike dhe Kuvendi të gjejnë një formulë të pranueshme për ta ...