Arrestohen për falsifikim të parave
Arrestohen për falsifikim të parave
Dy persona janë arrestuar në Ferizaj, pasi të njëjtit dyshohen se kanë falsifikuar para. ...
Fillon ndërtimi i shtëpive për dy familje skamnore në Skenderaj
Fillon ndërtimi i shtëpive për dy familje skamnore në Skenderaj
Ka filluar ndërtimi i dy shtëpive për dy familje në nevojë në fshatin Prekaz i Epërm i Skenderajt. ...
Mitrovica e veriut nuk i zbaton ligjet e Kosovës
Mitrovica e veriut nuk i zbaton ligjet e Kosovës
Komuna e Mitrovicës Veriore nuk po i zbaton ligjet e miratuara nga Kuvendi i Republikës së Kosovës. Kjo komunë ende operon me një Udhëzim të UNMIK-ut ...
Mjetet transportuese brenda qytetit, shqetësuese për qytetarët e Vushtrrisë
Mjetet transportuese brenda qytetit, shqetësuese për qytetarët e Vushtrrisë
Drejtoria e Shërbimeve Publike e Komunës së Vushtrrisë ka mbajtur takim publik me qytetarët, me ç’rast është shprehur interesimi dhe shqetësimi i ...
Bashkatdhetarët ndihmojnë shëndetësinë e Mitrovicës
Bashkatdhetarët ndihmojnë shëndetësinë e Mitrovicës
Përfaqësuesit e komunitetit shqiptar në Norvegji dhe Suedi, të cilët koshin iniciuar mbledhjen e donacionit për sektorin e shëndetësisë për komunën e ...
Ish-polici i EULEX-it siguron një kamion për zjarrfikësit e Gjakovës
Ish-polici i EULEX-it siguron një kamion për zjarrfikësit e Gjakovës
19.07.2017 | 16:20
Brigada e Zjarrfikësve në Komunën e Gjakovës, shumë shpejtë do të bëhet me një kamion modern për fikjen e zjarrit. Kjo makinë tejet e nevojshme për ...
Drenasi dhe “Ndihmo edhe Ti”, me marrëveshje bashkëpunimi
Drenasi dhe “Ndihmo edhe Ti”, me marrëveshje bashkëpunimi
19.07.2017 | 16:05
Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci dhe drejtori ekzekutiv i OJQ “Ndihmo edhe Ti”, Liridon Llapashtica, kanë nënshkruar një marrëveshje ...
Vihet gurthemeli i poligonit sportiv në shkollën e Stravuçinës
Vihet gurthemeli i poligonit sportiv në shkollën e Stravuçinës
19.07.2017 | 15:59
Edhe një projekt me investim nga buxheti Komunal i Komunës së Therandës ka filluar të mërkurën të realizohet. Fjala është për rregullimin e oborrit ...
Së shpejti nis ndërtimi i impiantit për trajtimin e ujërave të zeza në Gjakovë
Së shpejti nis ndërtimi i impiantit për trajtimin e ujërave të zeza në Gjakovë
19.07.2017 | 13:42
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Radoniqi” ka bërë me dije se shumë shpejt në Gjakovë do të nis ndërtimi i impiantit për trajtimin e ujërave të ...
1335 kandidatë kanë aplikuar për të studiuar në Universitetin “Isa Boletini”
1335 kandidatë kanë aplikuar për të studiuar në Universitetin “Isa Boletini”
19.07.2017 | 11:59
Për 1005 vende në Universitetin e “Isa Boletini” në Mitrovicë, sipas konkursit të shpallur për pranimin e studentëve në vitin akademik 2017/18, kanë ...
Banorët e Fushë Kosovës kundërshtojnë ndërtimin e shkollës
Banorët e Fushë Kosovës kundërshtojnë ndërtimin e shkollës
18.07.2017 | 19:59
Komunën e Fushë Kosovës e ndajnë vetëm pak kilometra me kryeqytet, gjë që ka ndikuar edhe në mbipopullimin e saj brenda për një kohë shumë të ...