KQZ, policia e prokuroria mbajnë konferencë për zgjedhje
KQZ, policia e prokuroria mbajnë konferencë për zgjedhje
19.10.2017 | 08:31
Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Shpend Maxhunisi dhe kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi do të mbajnë konferencë të përbashkët për media
Konferenca e përbashkët e drejtuesve të institucioneve shtetërore mbahet lidhur me përgatitjet e përbashkëta për zgjedhjet lokale të 22 tetorit.