Mustafa: Gjithherë nderim heronjve që dhanë jetën për shtetin e Kosovës
Mustafa: Gjithherë nderim heronjve që dhanë jetën për shtetin e Kosovës
17.02.2017 | 12:13
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, në 9-vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, ka bërë homazhe te Kompleksi Memorial i Familjes Jashari në Prekaz.
I shoqëruar nga ministra të kabinetit qeveritar, kryeministri Mustafa ka theksuar se në ditë të rëndësishme si kjo, gjithherë do të kujtohen njerëzit që dhanë jetën për shtetin e Kosovës. “Sot kemi një ditë të madhe të shënimit të 9- vjetorit të Pavarësisë, në të cilën kujtojmë të gjithë ata që u flijuan për shtetin e Kosovës, u flijuan për lirinë, para së gjithash Familjen Jashari, të cilës sot i bëjmë nderime, një familje e cila u sakrifikua për shtetin e Kosovës dhe atë që po e gëzojmë, për vënien e themelit të këtij shteti. Ne gjithherë do të kemi parasysh luftëtarët e lirisë, do të kemi parasysh të gjithë ata që e shterën mendjen e tyre dhe dhanë jetën e tyre për shtetin e Kosovës në mënyrë që vlerat të cilat do t’i ndërtojmë tani dhe në të ardhmen, të jenë vlera që ata i kultivuan në Kosovë dhe do t’i kultivojmë në të ardhmen me gjenerata të reja”, ka thënë kryeministri Mustafa.