PDK: Në Gjilan ndryshimin do ta bëjë Pajaziti
PDK: Në Gjilan ndryshimin do ta bëjë Pajaziti
18.10.2017 | 20:02
PDK dega në Gjilan ka thënë se “Forca e Ndryshimit” është e pandalshme në këtë komunë.
“Qytetarët e Gjilanit e kanë ndarë mendjen. Ndryshimin e parë do ta bëjnë qytetarët, me votë. Ndryshimin e dytë do ta bëj kKryetari Zenun Pajaziti, me punë dhe përkushtim. Entuziazmi i madh që sjell energjia e fitores së Forcës së Ndryshimit mbizotëroi edhe sot në mesin e shumë qytetarëve të Gjilanit. Së bashku, më 22 tetor, do ta bëjmë ndryshimin”, është thënë në një komunikatë të kësaj partie.