PDK-ja po fuqizohet në Gjakovë
PDK-ja po fuqizohet në Gjakovë
21.04.2017 | 09:37
Shefi i grupit i asamblistëve të PDK-së në Komunën e Gjakovës, Arben Rogova, ka bërë me dije se ky subjekt politik në Gjakovë ka një strukturë të mirë të shtrirjes.
Në këtë intervistë dhënë për gazetën “Epoka e re”, Rogova ka theksuar se në dy palë zgjedhjet e fundit, PDK-ja ka rritur numrin e votave në Gjakovë. Ai ka thënë se PDK-ja është përgatitur për zgjedhjet lokale në këtë komunë dhe beson se rritja e saj në vota do të jetë e madhe.
(Intervistën e plotë mund ta lexoni në numrin e sotëm të gazetës “Epoka e re”)