Quni për Sali Çekajn dhe të tjerët: I kujtoj si fisnikë, të dashur dhe trima (Foto)
Quni për Sali Çekajn dhe të tjerët: I kujtoj si fisnikë, të dashur dhe trima (Foto)
20.04.2017 | 17:51
Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Anton Quni, në 18-vjetorin e rënies se tyre i ka përkujtuar disa nga dëshmorët e kombit.
Ai ka thënë së i kujton dëshmorët, ashtu siç ishin, fisnikë, të dashur dhe trima. “Sali Çekaj, Shefqet Mustafaj, Afrim Stojku, Aziz Gashi, Bejtë Kajdomçaj, Fatos Limani, Fisnik Ibrahimi, Hysni Temaj, Ilir Hoxha, Izet Morina, Leonard Palucaj, Luan Gashi, Mejdi Korani; para 18 viteve përjetësuan në përpjekje mbinjerëzore për ti qëndruar besnik betimit. I kujtojmë ashtu siç ishin; fisnik, të dashur dhe trima. Lavdi e përjetshme!”, ka shkruar Quni në profilin e vet në “Facebook”.