Shtyhet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit
Shtyhet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit
20.03.2017 | 11:26
Për shkak të mungesës së kuorumit është shtyrë mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës. Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit ishte paraparë të mbahet sot në orën 11:00.
Në këtë mbledhje kanë qenë si pika të rendit për diskutim, mbajtja e dy interpelancave dhe dy debateve parlamentare.
 
Redaksia online
(a.m. / epokaere.com)