Ilaçe natyrale nga Prof. Qemajl Shasivari Mjeku alternativ i licencuar Prof Qemajl Shasivari njofton të interesuarit se bën ilaçe për sëmundjet e majasëllit (hemoraideve) të brendshme dhe të jashtme, dermatitit, psoriazës, ekzemës dhe ...
Shitet tokë në Shqipëri Kjo tokë ndodhet 5 km larg bregdetit, gjithashtu është rreth 2 km afër Apollonisë, Muzeut Arkeologjik Fier. Sipërfaqet të cilat janë në shitje po i paraqes me poshtë: 1) ...
“Moscatel caffe”, kërkon punëtorë “Moscatel caffe”, kërkon punëtorëKërkojmë punëtorë me përvojë pune: një shankist dhe një kamerier. Numrat kontaktues: 044/185-271 dhe 038/557744. Lokali gjendet në lagjen “Ulpiana” – Prishtinë ...
Motel TIRANA në Arbëri kërkon një mirëmbajtëse për dhoma Motel TIRANA në Arbëri kërkon një mirëmbajtëse për dhoma. Për informata lajmërohuni në tel: 044/159-102. ...