40 vjet nga vdekja e Elvis Presleyt
40 vjet nga vdekja e Elvis Presleyt
16.08.2017 | 22:35
Vdekja e mbretit të Rock and Rollit, Elvis Presley, më 16 gusht 1977 tronditi industrinë e muzikës dhe shkatërroi miliona fansa në mbarë botën.
 Këngëtari me famë botërore është gjetur nga e dashura e tij, Ginger Alden, i shtrirë me fytyrë poshtë në dyshemenë e banjës, i pavetëdijshëm. Megjithëse shkaku i vdekjes së Presleyt u pretendua fillimisht si një sulm në zemër, më vonë raportet e toksikologjisë identifikuan nivele të larta të disa ilaçeve farmaceutike në sistemin e tij. Sot ai kujtohet me nostalgji nga mijëra fansa të cilët vazhdojnë ta duan po aq shumë sa kur jetonte.
List of videos