Lufta e Parë Botërore siç nuk e keni parë kurrë më parë (foto)
Lufta e Parë Botërore siç nuk e keni parë kurrë më parë (foto)
20.03.2017 | 23:01
Jemi në vitet 1914-1918, të zotëroje një aparat fotografik bardhezi do të thoshte shumë, por të bëje foto gjatë luftës ishte një rrezik më vete.
Ndoshta mund të keni parë foto të rralla e historike gjatë Luftës së Parë Botërore, të cilat ju kanë emocionuar, por Frederic Duirez ka përpunuar në detajet më të vogla disa prej tyre duke i shndërruar në foto me ngjyra. Foto të cilat të japin një tjetër ide dhe koncept për jetën e ushtarëve dhe luftën e tyre.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
List of videos