Parti në pishinë, arrestohen 64 të rinj
Parti në pishinë, arrestohen 64 të rinj
11.08.2017 | 16:02
Policia iraniane ka arrestuar 64 të rinj në Isfahan, pasi kanë bërë një parti në pishinë, ku ishin si vajza ashtu edhe djem.
Sipas autoriteteve, të rinjtë kanë marrë pjesë në parti duke mos respektuar rregullat. Televizioni publik IRIB ka raportuar se ata ishin pjesërisht të zhveshur, duke kërcyer dhe konsumuar alkool. Në Iran, në veçanti për adoleshentët, alkooli dhe ahengjet janë të ndaluara.
List of videos