Pija natyrale që ndalon gërhitjen
Pija natyrale që ndalon gërhitjen
21.04.2017 | 12:20
Personat që gërhasin nuk janë të vetmit që ballafaqohen me këtë problem, pasi që kjo çështje zakonisht ndikon më shumë në individët që flenë afër atyre.
Megjithatë, ky problem i zakonshëm dhe bezdisës mund të zgjidhet shumë lehtë me ndihmën e një ilaçi natyral dhe të thjeshtë.
Ky ilaç (lëng) i ka ndihmuar shumë njerëzve tjerë të cilët e kanë pasur problemin e njëjtë, dhe të njëjtin efekt do ta ketë edhe te ju.
Këta janë përbërësit që ju duhen për këtë ilaç:
- Dy mollë
- Dy karota
- Gjysmë limoni
- Një rrënjë xhenxhefili
Këta përbërës i përzieni në blender dhe e konsumoni pas pak orëve që të jetë përgatitur.
Limoni, si produkt i pasur me vitaminë C, ndikon në pastrimin e kanaleve të hundës, ndërsa pastrimin total të hundëve e mundësojnë vetitë e ndryshme të mollëve dhe karotave.
List of videos