Tom Cruise lëndohet gjatë xhirimeve (Foto)
Tom Cruise lëndohet gjatë xhirimeve (Foto)
16.08.2017 | 12:19
Tom Cruise ka bërë një hedhje të rrezikshme gjatë xhirimeve të filmit “Mission Impossible 6”, duke u përplasur me brezaren e një ndërtese.
Aktori 55-vjeçar është mbajtur nga një pajisje e posaçme, ndërkohë që po bënte këtë hedhje. Në një video të postuar në rrjetet sociale shihet Cruise teksa vuan nga dhimbjet dhe që i gjithë stafi i rrinë afër. Nuk dihet se cili është dëmtimi që ka marrë aktori, por xhirimet janë ndërprerë përkohësisht.
 
 
List of videos