Ja 3 këshilla si telefoni juaj të mbushet më shpejtë
Ja 3 këshilla si telefoni juaj të mbushet më shpejtë
​ Më poshtë keni disa këshilla të publikuara në "The Independent", e që ua mundësojnë të keni ...
Samsung po punon në Galaxy S9
Samsung po punon në Galaxy S9
Samsung Galaxy S8 dhe S8 Plus janë prezantuar së fundit në treg, ndërkohë që kompania është duke punuar në modelin e ri. ...
Truri do të mund të lidhet me kompjuter në katër vitet e ardhshme
Truri do të mund të lidhet me kompjuter në katër vitet e ardhshme
Miliarderi Elon Musk po planifikon që t’i lidhë kompjuterët me trurin e njeriut, në mënyrë që të krijojë një gjuhë të re të telepatisë konsensuale. ...
Aplikacioni që bën fotot të flasin
Aplikacioni që bën fotot të flasin
Në një jetë sociale dixhitale të dominuara nga fotot, ku nga “Facebook” dhe “Snapchat” kanë zënë vendin e fjalëve, personat e verbër, që janë 325 ...
Mësoni sa është kostoja e prodhimit të Galaxy S8
Mësoni sa është kostoja e prodhimit të Galaxy S8
Me paralajmërimin e telefonave të rinj të Samsungut, Galaxy S8 dhe S8 Plus, menjëherë është raportuar se kostoja e tyre e prodhimit do të jetë më e ...
Revolucion teknologjik, njerëzit do t’i kontrollojnë kompjuterat direkt me trurin e tyre
Revolucion teknologjik, njerëzit do t’i kontrollojnë kompjuterat direkt me trurin e tyre
22.04.2017 | 14:50
"Facebook"-u pati pak ditë më parë konferencën e tij të tetë, por titujt e parë të gazetave, nuk i pushtoi vetëm për këtë arsye. ...
Kuptimi i vërtetë i emoticon-ëve
Kuptimi i vërtetë i emoticon-ëve
21.04.2017 | 22:58
Jo të gjitha emoticon janë ato që duken. Fytyrat rrumbullake të përdorura në biseda po përdoren gjithnjë e më shumë për të zëvendësuar emocione apo ...
Përdorimi i tepruar i celularit, pasoja
Përdorimi i tepruar i celularit, pasoja
21.04.2017 | 22:57
Në atë që është cilësuar si një vendim historik, një gjykatë italiane arriti në përfundimin se përdorimi i tepruar i telefonit celular për shkaqe ...
Mësojeni çka tregon për ju fotografia e profilit në "Facebook"
Mësojeni çka tregon për ju fotografia e profilit në "Facebook"
21.04.2017 | 21:53
Nëse në fotografinë e profilit tuaj keni objekt ose kafshë apo diçka që nuk përfshin fytyrën tuaj, kjo nënkupton se jeni njeri neurotik. ...
S'ndalet Instagram, shton edhe një veçori (Foto)
S'ndalet Instagram, shton edhe një veçori (Foto)
17.04.2017 | 21:20
Duke filluar nga kjo javë, ju mund t’i ruani gjërat në një koleksion privat. ...
EuroStat: Kosova në vendin e parë në rajon për përdorimin e internetit
EuroStat: Kosova në vendin e parë në rajon për përdorimin e internetit
16.04.2017 | 23:46
Kosova, në vendin e parë në rajon për përdorimin e internetit Kosova, në vendin e parë në rajon për përdorimin e internetit. ...