Ja si të zbuloni nëse iPhone-i juaj është origjinal apo fals
Ja si të zbuloni nëse iPhone-i juaj është origjinal apo fals
16.04.2017 | 21:42
Shumë njerëz kur blejnë një celular të ri duan ta dinë nëse ai është origjinal apo dikush është duke i mashtruar.
Nëse dëshironi të dini se mund ta kuptoni kur një iPhone është origjinal ose fals, duhet ta kontrolloni numrin e serisë të tij.
Për ta kontrolluar numrin serisë, ju mund të:
 
Shkoni në Settings
 
Më pas të shkoni në General
 
Pastaj tek About
 
Rrëshqisni poshtë dhe kontrollojeni numrin e serisë (Serial Number)
 
Shënoni numrat dhe kontrollojeni vërtetësinë e tyre tek ky link:https://checkcoverage.apple.co... numrin e serisë.
 
Nëse thotë se numrat janë jovalid, atëherë iPhone i juaj është fals.Nëse ju del mesazhi që thotë “Na vjen keq por ky numër serie nuk është valid”, atëherë ka shumë gjasa që celulari juaj të jetë fals.