S'ndalet Instagram, shton edhe një veçori (Foto)
S'ndalet Instagram, shton edhe një veçori (Foto)
17.04.2017 | 21:20
Duke filluar nga kjo javë, ju mund t’i ruani gjërat në një koleksion privat.
Shtypni dhe mbani për pak sekonda postimin të cilin doni ta ruani, i cili është i rrumbullakuar me ngjyrë të kuqe siç mund ta shihni më poshtë, ajo do të bëhet e zezë dhe automatikisht do të ruhet në “save posts” që mund t’i shihni vetëm ju.
 
Image